• Forside
  • Aktuelt

Foreldremøte 21. februar kl. 20.00 på Loftet Cafe på Blåkors.

I den siste tiden har det vært endel medieoppslag rundt økende bruk av narkotika blant unge i Karmøy kommune. Politiet har de siste månedene pågrepet flere ungdommer for bruk, kjøp eller salg av narkotika. Det dreier seg om noen ungdommer og det er viktig å understreke at det ifølge bla. ungdata-undersøkelsen, går bra med de fleste ungdommene i kommunen. Men utviklingen tas på alvor og vi ønsker å informere foreldre om situasjonen og hvordan vi i fellesskap kan forebygge og få bukt med utfordringene.

Program:

Kim Skogland Pedersen, politioverbetjent, informerer om russituasjonen på Karmøy, tegn og symptomer m.m.
Siri Merete Alfheim, SLT-koordinator, gir foreldretips og snakker om viktigheten om at foreldrene står samlet m.m.
Randi Clausen Jøsang, rådgiver oppvekst og kultur, informerer om hvordan Karmøy kommune skal jobbe forebyggende med tidlig rusinnsats.
Grethe Larsen, FAU-leder ved Åkra ungdomsskole, informerer om Natteravnprosjektet.

Foredraget varer ca. en time.

Foreldremøte er for 9. og 10. trinn på Åkra ungdomsskole, Åkrehamn videregående og Natteravnene på Åkra.

Velkommen til møte og takk til alle foresatte for den flotte innsatsen som natteravner! Dette er et viktig bidrag som nytter!

Med vennlig hilsen,

Styret i Natteravnordningen

Eva Iris Eyjolfsdottir,
Grethe Larsen