Kjære foreldre og foresatte

Vi er bekymret over utviklingen og det som foregår i en del av ungdomsmiljøet og vil derfor at vi sammen skal legge grunnlaget for å skape trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Vis at du også er opptatt av dette ved å melde deg på for å øke din kunnskap!

Hvor er din ungdom i kveld?
Er dere våkne for å ta i mot dem?
Er dagens ungdomskultur på feil kurs?
Holdninger til rusmidler?

Politiet og Norsk Narkotikapolitiforening inviterer til felles foreldremøte i samarbeid med de videregående skolene på Haugalandet

Temaet er ungdomsmiljøet vårt.

Mandag 4. februar kl. 1900-2130 i Festiviteten i Haugesund

Program:

• Velkommen v/rektor Kari Handeland og Torbjørn Nervik (NNPF)
  • Situasjonen i ungdomsmiljøet på Haugalandet slik politiet ser den v/Forebyggende avsnitt-politiet.
  • ”Bry Deg”  v/Torbjørn Nervik, Norsk Narkotikapolitiforening
  • ”Tør Du”  v/ Mona og Arne Bratland.  Mona og Arne Bratland mistet sin sønn Håkon 30. sept 2017 i overdose, og bruker nå mye av sin energi på å forhindre at andre må oppleve det samme.  Et foredrag om hvordan det er å miste en sønn som følge av overdose, og med viktig budskap om hva såkalte ufarlig narkotika kan medføre.

Påmelding!   ”Førstemann til mølla”

Påmeldingslenke