Beredskapsplan

Her finner du utdrag av skolens beredskapsplan.

Beredskapsplanen er aktuell:

• Dersom skolen blir satt ut av drift f. eks. grunnet brann.
  • Dersom det skulle skje ulykker, katastrofer eller sivile krisesituasjoner i tilknytning til aktiviteter skolen har ansvar for.
  • Dersom det skulle skje en ulykke/ katastrofe som rammer personer tilknyttet skolen.
  • Dersom det skulle skje ulykker, katastrofer eller sivile krisesituasjoner som får betydning av driften av skolen.
  • Dersom skolen eller skolenes elever og eller ansatte blir utsatt for alvorlige trusler.
  • Dersom det skulle komme anmodning om støtte fra andre offentlige myndigheter ved større ulykker/ katastrofer.
  • Deler av planen kan også komme til anvendelse der personer med tilknytning til skolen har vært utsatt for spesielt dramatiske hendelser.

Ved en omfattende ulykke eller katastrofe som rammer skolen kan rektor eller stedfortredende rektor beslutte at krisesledelse etableres ved skolen. Rektor kan også etablere kriseledelse ved andre hendelser hvor dette finnes nødvendig. Rektor er også den som avblåser krisesituasjonen.

Kriseledelsens sammensetning

Person Funksjon Mobil

Odd Ståle Vikene Beredskapsleder Informasjon-
sansvarlig