Foresatte til elever på VG1 er velkommen til foreldremøte

Onsdag 19. oktober kl. 18.30-20.00
Bli bedre kjent med undervisning, lærere, rutiner, oppfølging av elever, arbeidet for et godt skolemiljø, og veien videre ut i yrkeslivet. Møtet er delt i tre seksjoner. Se skjema under

Se skjema under.
Tidspunkt Salg og reiseliv + Barne og ungdom og Helsearbeider Elenergi og ekom + automatisering Tømrer og rørlegger Vg2 Industriteknologi (Teknologi og industrifag)
Kl. 1830 Auditoriet Avdelingen Kantinen
KL. 1900 Kantinen Auditoriet Avdelingen
KL. 1930 Avdelingen Kantinen Auditoriet

Avdeling – Dere møter kontaktlærer og avdelingsleder ute i klasserom og verksted. De forteller blant annet om faglig opplegg, rutiner og klassemiljø.

Auditoriet – Yrkes- og utdanningsrådgiver Ruth Odland forteller om ulike veier til fagbrev og videre muligheter.

Kantina – Team elevoppfølging, som består av sosialrådgivere og miljøpersonale, forteller om hvordan vi jobber med elevoppfølging og godt skolemiljø

Inngang via hovedinngang i sør. Dere vil bli guidet til riktig sted.

Det blir servert kaffe og litt å bite i.
Hjertelig velkommen!