Fra Elevrådet

Nå nærmer det seg sommerferie og vi i elevrådet har lyst til å si tusentakk for et kjekt å lærerikt år. Vi regner med dere alle er like klare for ferie som vi er, men vi gleder oss også til ett nytt år på den kjekke skolen vår med de flinke lærerne våre.

For noen er dette siste farvel, da dere endelig blir sendt ut i arbeidslivet. Skolen håper og tror at dere har fått all opplæringen dere trenger, så nå er det på tide å stå på egne ben. Det kan av å til være skummelt å måtte stå på egne ben, men husk at vi heier på dere. Alt vi vil er at dere skal lykkes, det er det skolen er her for.

De to siste årene har ikke vært helt vanlige for skolen vår, vi har nemlig vært igjennom en pandemi. Dette er ikke en lett ting, men dere overasker oss alltid med hva dere kan få til. Skolen har måttet stenge ned til både gult, oransje og rødt nivå, dette er noe som har satt et preg over det sosiale på skolen. Allikevel har vi klart oss bra i år også.

Skolen vår hadde ikke vært den samme uten de fantastiske lærerne våre, som lyser opp dagen når den er grå. Det er de som løfter oss opp til nye høyder, både faglig og personlig, takk for at dere alltid støtter oss og viser oss vei. Etter sommerferien står vi her klare for nok et år med hardt arbeid, tunge løft og en hel del glede og latter. Vi gleder oss til å se alle igjen etter en lang og forhåpentligvis varm sommer.

Hilsen elevrådsleder Malene