Orienteringsmøte om videregående opplæring.

For elever i 10. klasse i Karmøy kommune og deres foresatte torsdag 20. januar 2022

Åkrehamn vgs og Kopervik vgs arrangere «Informasjonsmøte om videregående opplæring for elever og foresatte», førstkommende torsdag kl 18.00. I tillegg til våre to skoler, har vi også fått med fem andre videregående skoler for å få dekket opp for alle utdanningsprogram.
Vi håper at flest mulig av deres elever deltar på møtet, og at de får den informasjonen de trenger for å kunne gjøre et godt valg av utdanning.

Det er hele foregår teams, og det er opprettet et møte for oppstarten og et møte for hvert av utdanningsprogrammene.

Kl. 18:00 – 18:15
Fra studio på Kopervik videregående skole:

• Velkommen til informasjonsmøte.
  • Hva er videregående opplæring, og hva bør elevene tenke på før de velger utdanningsprogram? Ved rektor Sveinung Valen og yrkes- og utdanningsrådgiverne Ruth Odland (Åkrehamn vgs) og Vidar Steensnæs (Kopervik vgs)

Link til fellesdelen

Kl. 18:20 – 18:40 og 18:45 – 19:05
Klikk på direktelinken i lista for å velge programområdene du vil høre mer om:

Kopervik:
Idrettsfag
Medier og kommunikasjon
Studiespesialisering
Åkrehamn:
Bygg- og anleggsteknikk
Elektro og datateknologi
Helse- og oppvekstfag