Skal du begynne på vg1 til høsten? Skaff deg et forsprang!

Vi ønsker velkommen til FLYING START-kurs ved Åkrehamn vidaregåande skole 10.-12. august 2020

Nå kan du bli kjent med den nye skolen, møte noen av lærerne og noen av dine nye medeelever.
Hver dag serverer skolen lunsj. Tilbudet er gratis.

Flying start gjelder alle programområdene vi tilbyr ved skolen. Dyktige lærere og miljøpersonale vil bl.a. gi en spennende vri på både matematikk og norsk, dere får teste dataprogrammer som skal brukes på vgs, og dessuten lære noen teknikker for å lære bedre.

Motivasjon og trygghet er viktigst. Dere blir kjent med medelever, skolebygget, og flere av de som jobber der. Hver dag er det god lunsj, og en økt med lett fysisk aktivitet.

Dato: mandag 10.8. tirsdag 11.8. og onsdag 12.8.2020. Skolestart er mandag 17. august.

Påmelding direkte til skolen på e-post eller sms innen 6. august. Vi trenger navn, epost, tlf.nr og evt. programområde, dersom dette er avklart.

Kontaktperson: Elin Sæterøy Salvesen mail: elin.seteroy.salvesen@skole.rogfk.no, tlf. 99025837

NB! Både Karmsund vgs. og Haugaland vgs tilbyr Flying start. Hvis du er usikker på hvilken skole du skal gå på, kan du likevel melde deg på hos oss. Vi hjelper deg å få plass ved riktig skole.