Aktuelt

Kjære alle elver, ansatte og foresatte.

  Me har klart den fyrste veka saman. Me har lært utruleg mykje, om oss sjølv, om endringane me tole, om å vera digitale, om at me savne kvarandre i flokken vår når me ikkje møtes.  

Helsing fra rektor

Kjære elever og foreldre  Me går inn i ei ny tid. Me er i ein ny fase. Me skal framleis skape framtidas kompetanse. Vi er på vei mot nye læringsarenaer og nye strukturar. På måndag er elevane nettstudentar. Lærarane våre driv fjernundervisning. Me trur at de elevar er i stand til å møte denne nye kvardagen.  De foreldre er vårt viktige støtteapparat. 

Informasjon om opplæring i ukene framover

Dette er en ny situasjon for oss alle. Vi på Åkrehamn vgs. vil strekke oss langt for å samarbeide og få til god opplæring, selv om skolen er stengt. Vi er en yrkesskole, men nå må vi lære på en annen måte enn i verksted. Vi skal klare det sammen. 

Koronavirus - forebyggende tiltak

Skolen forholder seg til enhver tid til myndighetenes råd og retningslinjer. Av den grunn har vi valgt å avlyse aktivitetsdagen 19.3. Det blir vanlig undervisning denne dagen. I løpet av de neste par dagene, vil alle klassene få en gjennomgang av tiltakene som er satt i verk ved skolen. Det vil også bli lagt vekt på generell forebygging av smitte, og holdningsskapende arbeid.

Slik følger vi opp situasjonen med koronaviruset

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien .

Presentasjoner fra kveldsåpen skole

På kveldsåpen skole, 22. januar 2020 hadde vi foreldremøte for foresatte til elever ved VG1 og VG2. Presentasjonene som ble vist kan du laste ned her. Du kan også laste ned en veiledning for hvordan du søker i VIGO

Er du foreldre/foresatt til en russ?

Onsdag 22. januar klokken 19.00-20.30 arrangeres det møte på Skeisvang vgs for alle foreldre/foresatte. Tema for møte: Hvordan gjøre russetiden til en god tid for alle?

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Ungdom i alderen 16 – 19 år får tilbud om å vaksinere seg mot hjernehinnebetennelse. Dato for vaksinering 17.01.2020 på Åkra helsestasjon. Har du spørsmål? Ta kontakt med resepsjonen

Til toppen