Ludvig Vea er årets matematikklærer!

Vi kan stolt fortelle at Ludvig Vea i dag ble tildelt Holmboeprisen som årets matematikklærer. Prisen deles ut av Norsk matematikkråd, og går til noen som har gjort en innsats ut over det vanlige for faget. Vinnerne av denne prisen skal ha evne og vilje til å formidle faget og skape interesse og begeistring for det, samtidig som elevenes forskjellige behov og forutsetninger blir ivaretatt.

Med prisen følger også et beløp, som deles mellom prisvinneren og skolen..

Ludvig og kolleger har steg for steg gjort matematikkundervisningen på yrkesfag til et verktøyfag. Der en i praksis viser hvordan matematikk brukes i yrket og er nødvendig kompetanse for god yrkesutøvelse.

Mer om prisen:

holmboeprisen.no

matematikkraadet.no

Se gratulasjon fra Fylkesordfører

Gratulasjon fra Hans Petter Graver - Preses i Vitskapsakademiet, UiO

Kjære elevar, føresette og tilsette

Det har vore godt for mange å få starta opp på verkstadane igjen etter ned stenging. Det er no ei veksling mellom heimeskule og verkstad som er gjeldande for mange av dykk.  Nokon er så heldige at dei får vera ute i praksis og nokon får vera på skulen kvar dag. Eg vonar me raskt kan kom dit for alle elevane.

Oppstart etter påske

Åkrehamn videregående skole starter undervisningen tysdag 6.april på raudt nivå. Dette forutset at det ikke blir gjort nye kommunale vedtak påskeaften. Me sender i dag ut informasjon til alle elever og føresette om korleis skulekvardagen vert etter påske.

Her kan du begynne når som helst i skoleåret

NRK har laget en flott artikkel om vårt nye prosjekt Les artikkelen her

Klasse 2INT A og C settes i karantene

Vi vil informere om at en ny elev på Åkrehamn vgs nylig har testet positivt for koronavirus. Foreløpige undersøkelser viser stor sannsynlighet for at dette er et mer smittsomt mutert virus. Alle elever i INDUSTRITEKNOLOGI 2 INT A OG C settes i karantene. KARANTENEN VARER TIL OG MED TORSDAG 18.03.21.

Her kan du begynne når som helst i skoleåret

Tenk deg at du mister jobben på en tirsdag og kan begynne på skolen på fredagen. Nå er dette for første gang mulig i Norge.

Klasse 2BAKA settes i karantene

Vi vil informere om at en elev på Åkrehamn VGS nylig har testet positivt for koronavirus. Foreløpige undersøkelser viser stor sannsynlighet for at dette er et mer smittsomt mutert virus. Alle elever i BYGG OG ANLEGG KLASSE 2BAKA SETTES I KARANTENE. KARANTENEN VARER TIL OG MED TORSDAG 18.03.21.

Kjære elevar og føresette.

Det blir heimeskule frå i morgon av. No har me hatt ein vinter der me i stor grad har kunne ha undervisning på skulen. De som elevar har gjort ein strålande jobb og lært mykje. I morgon vert skulen stengd for ordinær undervisning og all undervisning vert fram til påske på Teams. Kommunane har vedteke dette i forskrift.

Info ang. elever i karantene

Smittevernlegen informerer Til elever, foreldre og ansatte på Åkrehamn VGS Alle elever i 2 ELAA og 2 ELAB sitter nå i karantene som formelt varer i 10 dager frem til 06.03.21. Test nr 1 som ble tatt 28.02. viste ingen positive, verken lærere eller elever. Det er veldig bra.

En elev på Åkrehamn VGS har nylig testet positivt for koronavirus.

Vi vil informere om at en elev på Åkrehamn VGS nylig har testet positivt for koronavirus. Foreløpige undersøkelser viser stor sannsynlighet for at dette er et mer smittsomt mutert virus. Alle elever i 2 ELAA og 2 ELAB settes i karantene. KARANTENEN VARER TIL OG MED LØRDAG 06.03.21.

Lærlinger innen byggdrifterfaget

Lærlinger innen byggdrifterfaget søkes til våre videregående skoler i Rogaland og til sentraladministrasjonen i Stavanger. Klikk her og les mer på Finn.no