Kjære elevar og foresatte

No har me hatt ei veke med rødt nivå på skulen. De har hatt timar både heime og på skulen. Timeplanar for neste veke får de på One Note og frå lærarane, følg med, endringar kan koma raskt. Hugs at de alltid kan ta kontakt med læraren eller elevoppfølginga om det er noko de lurar på eller er bekymra for. Me opplever at de er flinke til å følgja reglar og rutiner og at de forstår at me må gjera dette no for å hindra smitte.

Kjære alle våre elever

Godt nytt år. Me går inn i 2021 med nytt håp om at Covid 19 skal kjempast ned med vaksine, men inntil då har me fått strengare tiltak og det som kallast raudt nivå på skulen vår.

Filmer om skolens programområder

I samarbeid med andre videregående skoler på Haugalandet er det i løpet av høsten produsert korte filmer om de ulike programområdene. Ta en kikk på hva vi på Åkrehamn vgs. har å tilby, her på skolen hos oss 🙂

Kjære alle våre gode ungdommar og dykkar føresette.

Me er utruleg glade for kvar dag de kjem på skulen. Det er viktig for oss fordi me bryr oss om dykk, og er glade for å få låna dykk i ein periode av livet dykkar. Me skal saman skapa framtida sin kompetanse, og det skjer her akkurat no.  Det er ei merkeleg tid me er inne i, og me er glade for kvar dag me kan ha open skule for alle. Det er på denne arenaen de kan treffe andre ungdommar og utvikla kompetanse for dykkar framtid i arbeidslivet.

Dette betyr gult nivå for skolene

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Informasjon til foresatte om tilganger og bruk av VIS - skoleadministrasjonsprogram.

Her kommer litt informasjon om pålogging for foresatte til skolens elever

Informasjon om pågående byggearbeider ved Åkrehamn vgs 2020- 2021

Ved Åkrehamn videregående skole pågår det i dag byggearbeider, arbeidene har etter planen en varighet til utgangen av 2021. Byggearbeidene er delt inn i to byggetrinn. Opparbeidelse av skolens uteområde mot sør med grøntarealer og utendørs aktivitetsområde for elevene inngår også i prosjektet.

Meningokokk vaksinering 2020

For påmelding til vaksinering:

Lenke til strømming av møte om Russefeiringen

Denne uken er det klart for møter med russeforeldre. Dere har tidligere fått beskjed om at møtet i Storstova (Bryne) blir strømmet. Her er tekst og lenken til strømmingen: Dato        29. oktober 2020 Tid          18:00 - 20:00 Sted        Storstova kulturhus, Arne Garborgs veg 26, Bryne Møtet fra Storstova torsdag 29. oktober fra kl.18.00 - 20.00 blir strømmet. Følg og se møtet: https://player.vimeo.com/video/470962935

Podkast om innsamlingsaksjon

Torsdag 22. oktober er det innsamlingsaksjon på Åkrehamn vgs. Elevrådet har i år bestemt at pengene som samles inn skal gå til THK stiftelsen og det arbeidet de gjør for vanskeligstilte i Korosten Ukraina.