Informasjon til elever og foresatte

Fra 11. mai åpner skolen for vg1-elever. Det betyr at i løpet av neste uke, får alle elevene våre komme innom på skolen. Vi gleder oss til å se alle sammen igjen.

Informasjon til elevar og føresette

Åkrehamn vgs opnar verkstadundervisninga for vg2 og vg3 måndag 27.april. All undervisning for vg1 og fellesfag på alle trinn vil i hovudsak framleis vera heime og digital. Elevar på vg2 og vg3 vil få nye timeplanar torsdag eller fredag. Me ventar på smittevernreglar og føringar frå departementet og direktoratet, før me kan gå ut med eksakte planar. Alle elevar og tilsette vil få opplæring i desse før oppstart og ved oppstart.

Skolestart etter påskeferie

Hjemmeundervisningen fortsetter fra 14.april, slik som vi gjorde før påske for alle klassene. Velkommen tilbake til vår digitale skole. Videregående skoler åpnes 27.4 for elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på VG2. Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder kommer etter påske.

Kjære elever ved Åkrehamn vgs

Dere er med å skape framtidens kompetanse, og har vist det på alle måter de tre siste ukene.  Vi på Åkrehamn vgs er stolte av våre elever.

Kjære alle elver, ansatte og foresatte.

Me har klart den fyrste veka saman. Me har lært utruleg mykje, om oss sjølv, om endringane me tole, om å vera digitale, om at me savne kvarandre i flokken vår når me ikkje møtes.

Helsing fra rektor

Kjære elever og foreldre  Me går inn i ei ny tid. Me er i ein ny fase. Me skal framleis skape framtidas kompetanse. Vi er på vei mot nye læringsarenaer og nye strukturar. På måndag er elevane nettstudentar. Lærarane våre driv fjernundervisning. Me trur at de elevar er i stand til å møte denne nye kvardagen.  De foreldre er vårt viktige støtteapparat.

Informasjon om opplæring i ukene framover

Dette er en ny situasjon for oss alle. Vi på Åkrehamn vgs. vil strekke oss langt for å samarbeide og få til god opplæring, selv om skolen er stengt. Vi er en yrkesskole, men nå må vi lære på en annen måte enn i verksted. Vi skal klare det sammen.

Koronavirus - forebyggende tiltak

Skolen forholder seg til enhver tid til myndighetenes råd og retningslinjer. Av den grunn har vi valgt å avlyse aktivitetsdagen 19.3. Det blir vanlig undervisning denne dagen. I løpet av de neste par dagene, vil alle klassene få en gjennomgang av tiltakene som er satt i verk ved skolen. Det vil også bli lagt vekt på generell forebygging av smitte, og holdningsskapende arbeid.

Helsearbeiderfaget VG3

Raskeste vei til fagbrevet