Aktuelt

Høstens skolestart er mandag 19. august.

Torsdag 15. og fredag 16. august august er det oppstarts samtaler for alle foresatte og elevene som skal begynne på skolen til høsten.

Skal du begynne på videregående til høsten?

Før skolestart 2024 inviterer vi til Flying Start på 18 av våre videregående skoler. Her blir du kjent med den nye skolen din, møter noen av lærerne og dine nye klassekamerater. Tilbudet er gratis, og hver dag serverer skolen lunsj.

Sommerskole

Sommerskolen er et gratis tilbud til elever som har stryk eller ikke vurdering (IV) i fag. Fagene som tilbys innen yrkesfag dette året er Kroppsøving Vg2 og Naturfag Vg1. Påmeldingsfrist 6.juni 

Bestille PC/Mac.

PC Ordningen fra fylkeskommunen.  Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 16. juni. NB! Vi anbefaler at elever som skal begynne på Teknologi - og Industrifag og Elektrofag om å kjøpe PC (Ikke Mac) da disse avdelingene bruker programmer som krever PC/ MS Windows   Du kan lese mer om PC-ordningen her.

Tofaktorpålogging i M365 for alle elever

Fra mandag 11. mars 2024 kl 17:30 må elever bruke tofaktorpålogging ved bruk av M365 når de ikke er på skolen.

Skal du begynne på videregående til høsten?

Før skolestart 2023 inviterer vi til Flying Start på 13 av våre videregående skoler. Her blir du kjent med den nye skolen din, møter noen av lærerne og dine nye klassekamerater. Tilbudet er gratis, og hver dag serverer skolen lunsj.

Raskeste vei til fagbrevet - Helsearbeiderfaget Vg3

Åkrehamn vidaregåande skole tilbyr kurs i teori til praksiskandidateksamen og fagprøve i helsearbeiderfaget.

Raskeste vei til fagbrevet Barne- og ungdomsarbeider Vg3

Åkrehamn vidaregåande skole tilbyr kurs i teori til praksiskandidateksamen og fagprøve i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Presentasjoner fra kveldsåpen skole

På kveldsåpen skole, 22. januar 2020 hadde vi foreldremøte for foresatte til elever ved VG1 og VG2. Presentasjonene som ble vist kan du laste ned her. Du kan også laste ned en veiledning for hvordan du søker i VIGO

Lavterskeltilbud til foreldre og foresatte

Velkommen til Kopervik helsestasjon  onsdager kl. 15.30 – 17.30.  Her vil foreldre og foresatte møte to representanter fra psykisk helseteam som kan gi råd og veiledning angående barn og unges psykiske helse. Tilbudet er gratis, og det kreves verken henvisning eller timeavtale.  Link til Karmøy Kommune sine egne sider om tilbudet