Korona - informasjon til foreldre om skolehverdagen

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.

Skal du begynne på vg1 til høsten? Skaff deg et forsprang!

Vi ønsker velkommen til FLYING START-kurs ved Åkrehamn vidaregåande skole 10.-12. august 2020 Nå kan du bli kjent med den nye skolen, møte noen av lærerne og noen av dine nye medeelever. Hver dag serverer skolen lunsj. Tilbudet er gratis.

Nå kan du bestille PC/Mac.

PC Ordningen fra fylkeskommunen Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 15. juni. NB! Vi anbefaler at elever som skal begynne på TIP og Elektro om å kjøpe PC (Ikke Mac) da disse avdelingene bruker programmer som krever PC/ MS Windows   Du kan lese mer om PC-ordningen her.

Informasjon til elever og foresatte

Fra 11. mai åpner skolen for vg1-elever. Det betyr at i løpet av neste uke, får alle elevene våre komme innom på skolen. Vi gleder oss til å se alle sammen igjen.

Informasjon til elevar og føresette

Åkrehamn vgs opnar verkstadundervisninga for vg2 og vg3 måndag 27.april. All undervisning for vg1 og fellesfag på alle trinn vil i hovudsak framleis vera heime og digital. Elevar på vg2 og vg3 vil få nye timeplanar torsdag eller fredag. Me ventar på smittevernreglar og føringar frå departementet og direktoratet, før me kan gå ut med eksakte planar. Alle elevar og tilsette vil få opplæring i desse før oppstart og ved oppstart.

Skolestart etter påskeferie

Hjemmeundervisningen fortsetter fra 14.april, slik som vi gjorde før påske for alle klassene. Velkommen tilbake til vår digitale skole. Videregående skoler åpnes 27.4 for elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på VG2. Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder kommer etter påske.

Kjære elever ved Åkrehamn vgs

Dere er med å skape framtidens kompetanse, og har vist det på alle måter de tre siste ukene.  Vi på Åkrehamn vgs er stolte av våre elever.

Kjære alle elver, ansatte og foresatte.

Me har klart den fyrste veka saman. Me har lært utruleg mykje, om oss sjølv, om endringane me tole, om å vera digitale, om at me savne kvarandre i flokken vår når me ikkje møtes.

Helsing fra rektor

Kjære elever og foreldre  Me går inn i ei ny tid. Me er i ein ny fase. Me skal framleis skape framtidas kompetanse. Vi er på vei mot nye læringsarenaer og nye strukturar. På måndag er elevane nettstudentar. Lærarane våre driv fjernundervisning. Me trur at de elevar er i stand til å møte denne nye kvardagen.  De foreldre er vårt viktige støtteapparat.

Informasjon om opplæring i ukene framover

Dette er en ny situasjon for oss alle. Vi på Åkrehamn vgs. vil strekke oss langt for å samarbeide og få til god opplæring, selv om skolen er stengt. Vi er en yrkesskole, men nå må vi lære på en annen måte enn i verksted. Vi skal klare det sammen.