Innlogging og tilgang for foresatte i vårt skoleadministrative system (VIS)

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Automasjonskurs for deg som ønsker et ekstra fagbrev

Basert på læreplanene for Vg2 Automasjonsfaget og Vg3 Automatiker, avsluttes med to eksamener (praksiskandidat).

Tidspunkter for skolestart

Her er liste over oppstartstidspunkter for skolestart, mandag 16. august 2021

Flying start-kurs

Skal du være elev hos oss på vg1 til høsten? Det er fortsatt mulig å melde seg på Flying start-kurs, 9.-11. august. Kurset er gratis, og gir et engasjernende og kjekt møte med skolen, slik at du kan føle deg trygg på hva som møter deg, og bli kjent med andre som også skal begynne hos oss. Det blir servert lunsj hver dag. Meld deg på innen 6. august, ved å sende sms til 99025837, eller e-post til esalvesen@skole.rogfk.no . Oppstart: 9. august kl 09. Ta gjerne kontakt med oss for mer infomasjon.

Fra Elevrådet

Nå nærmer det seg sommerferie og vi i elevrådet har lyst til å si tusentakk for et kjekt å lærerikt år. Vi regner med dere alle er like klare for ferie som vi er, men vi gleder oss også til ett nytt år på den kjekke skolen vår med de flinke lærerne våre.

Kjære elevar ved Åkrehamn vgs

No er det sommar, og de er på veg til ferie, sommarjobb, bading og aktivitetar. De har lært mykje på skulen i klasserom og verkstader, de har vore i praksis i arbeidslivet, de har mange erfaringar med dykk frå året som gjekk. Mest av alt vil de hugsa vener og nye opplevingar der de meistra oppgåver de strevde litt med å klara. De er sterke ungdommar som har brukt styrkane dykkar til å utvikla nye ferdigheiter.

Ludvig Vea er årets matematikklærer!

Ludvig Vea er tildelt årets Holmboepris. Han og kolleger har steg for steg gjort matematikkundervisningen på yrkesfag til et verktøyfag. Der en i praksis viser hvordan matematikk brukes i yrket og er nødvendig kompetanse for god yrkesutøvelse.

SVAR PÅ VIGO - SKOLEÅRET 2021 / 2022

Første inntak kommer 2. juli, med frist for å svare innen 10 dager. (12.juli). Andre inntak i overgangen ca. 24.juli, frist for å svare innen 10 dager.

Sommerskole

Gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i fag.

Informasjon om FLYING start for deg som skal starte på videregående skole høsten 2021.