Innlogging og tilgang for foresatte i vårt skoleadministrative system (VIS)

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Pilotprosjekt voksenopplæring.

Oktober 2020 starter Åkrehamn videregående skole et pilotprosjekt i samarbeid med NAV. Prosjektet gir modulbasert opplæring til permitterte og arbeidsledige som ønsker å ta fagbrev innen Industriteknologi eller Byggteknikk/KEM (Rørlegger).

Informasjon vedr. buss-streik

Ved en eventuell buss streik i Rogaland, vil vi som yrkesskole fortsette undervisningen på skolen. Vi er utrolig glade for å ha dere som elever på skolen, vi tror at det er i praksis på verkstedene dere lærer best og mest.

Velkommen til foreldremøte

Det blir foreldremøter for alle programområder i uke 40. Siden vi er på gult nivå vil dette få konsekvenser for gjennomføringen. Møtene avholdes klassevis etter oppsatt plan og vi kan kun tillate at en foresatt pr.elev møter pga avstandskrav i rommet. Elevene har fått tilsendt e-post med egen invitasjon for sitt programområde

Informasjon om oppdaterte smittevernråd – Covid19

Trafikklysmodell - Gult nivå Ingen syke skal møte på skolen. God hygiene og forsterket renhold. Kontaktreduserende tiltak (unngå håndhilsning og klemming, faste plasser i klasserommet, unngå trengsel og store samlinger, hold 1 m avstand).

Ny brosjyre om skolen

Vi har fått ny interaktiv brosjyre for skolen vår. Ta en kikk hva vi har å tilby  https://www.visbrosjyre.no/AAkrehamn.../WebView/

Viktig informasjon om Covid19 rutiner v/Åkrehamn vgs

Det er fortsatt 3 grunnleggende regler som gjelder: Ingen skal møte på skolen hvis de er syke.   God hygiene er viktig Vi må holde avstand

Veileder om smittevern for elever i videregående skole under covid-19 utbruddet 2020 (gult nivå)

Oppdatert 13.08.2020 Det er viktig at alle elever gjør seg kjent med, og følger rådene i dette skrivet .

Korona - informasjon til foreldre om skolehverdagen

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.

Skal du begynne på vg1 til høsten? Skaff deg et forsprang!

Vi ønsker velkommen til FLYING START-kurs ved Åkrehamn vidaregåande skole 10.-12. august 2020 Nå kan du bli kjent med den nye skolen, møte noen av lærerne og noen av dine nye medeelever. Hver dag serverer skolen lunsj. Tilbudet er gratis.